Gouden huwelijk voor echtpaar Soekhradj-Maharadjdin

Op zaterdag 23 januari 2021 herdacht het echtpaar Soekhradj-Maharadjdin hun 50ste huwelijksjaardag. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Saramacca.

Echtgenoot Soekradj Radjindersing is geboren op 4 april 1951 in het district Saramacca. Hij komt uit een gezin van 9 kinderen, 6 zonen en 3 dochters. Hij heeft in zijn jonge jaren de lagere school bezocht tot en met de 5e klas. Verder is hij 1 jaar werkzaam geweest bij het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij op het BLO project, daarna trad hij weer in dienst bij LVV en wel te ’s Landsboerderij. In 1988 is hij overgeplaatst naar het Ministerie van Openbare Werken waar hij gedurende 24 jaren zijn krachten heeft gegeven.  Hij is in zijn vrije tijd ook 6 jaar lang voorzitter geweest bij Sita Ram Mandir. Zijn hobby is: Sporten. Echtgenote Maharadjin Soerdjwatie is geboren op 5 november 1954 in het district Suriname. Zij komt uit een gezin van 11 kinderen waarvan acht zonen en drie dochters. Zij heeft de Rahan school bezocht en heeft de 6e klas afgerond. Haar hobby’s zijn: koken, reizen en planten.

Uit het huwelijk zijn er 3 kinderen geboren, waaronder 2 zonen en 1 dochter. De familie is verder uitgebreid met 4 kleinkinderen. Het dieptepunt voor het echtpaar is dat een schoondochter is overleden door ziekte en een baby van 14 maanden heeft achtergelaten. Het hoogtepunt voor het echtpaar is dat zij heel gelukkig leven met hun kinderen en kleinkinderen.

Op zaterdag 23 januari 2021 heeft de districtscommissaris Sherin Bansi – Durga de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe overhandigd. Zij heeft het echtpaar daarbij nog vele jaren van geluk en een goede gezondheid toegewenst.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: