Veelzijdige Muzikant Rambharos: ‘Muziek is de beste keus als afleiding’

Muzikant Rambharos is geen onbekende in de muziekscene. Dagblad Suriname verneemt het volgende in gesprek met deze muzikant. Hij is al zeker 40 jaar actief bezig met muziek. Rambharos is bekend vanwege zijn bijdrage aan de Surinaamse politiekapel en zijn live optredens in vrije tijd. Hij is vaardig in het bespelen van een aantal verschillende muziekinstrumenten waaronder de saxofoon, harmonium, dhol, bongo, mondharmonica, keyboard, blokfluit, klarinet, nagara, dhapla. In zijn vrije tijd is de muzikant vaker bezig met religieuze organisaties op het gebied van muziek. Hij doet ook aan kennis overdracht. Vanwege de huidige covid-19 situatie is dit alles stopgezet.  Thuis blijft hij door oefenen; de vaardigheid moet erin zitten. Rambharos is zeker 29 jaar actief geweest binnen  de Surinaamse politiekapel. Hij heeft inmiddels een eigen semi classical group en Tazzagroep onder zijn leiding. Muziek is hem met de paplepel toegediend gezien zijn vader lid was van één van de beste orkesten. Alle kinderen, broers Rambharos dragen kennis van muziek. Aan de jongeren zegt hij: Je studie gaat voor alles en daarnaast is muziek de beste keus als afleiding. “Zonder muziek had het leven ook geen waarde”, benadrukt de muzikant.

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: