Veelbelovend Artiest Youngpatron

De Surinaamse talent Sergino Soefong Nai Chung Tong, met als artiestennaam Youngpatron, is aangetrokken door SASRA. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hieromtrent. Hij is 18 jaar en is al 2 jaren bezig met muziek. Hij heeft als doel om het muziekgebeuren in Suriname verder uit te breiden. Na een samenwerking met shaq.rs en dell voor de remix van de songs 2 gezichten , “hoofdstraat” kreeg de artiest een app bericht van SASRA. Vrijwel gelijk daarna werd hem een contract aangeboden. Hij had in het begin twijfels maar na een goed gesprek had de artiest wel interesse voor een samenwerking en werd het besluit genomen om zich aan te sluiten. Youngpatron vindt de werkwijze en drive  van het team echt inspirerend. “New beginnings” is een song van de artiest uitgebracht op Moederdag en het nummer  “2gezichten “ samen met SOSSA. De artiest geeft mee dat fans en muziekliefhebbers in de naaste toekomst heel veel kunnen verwachten. “Onthoud de namen Youngpatron en Sasra”, aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: