President Santokhi: ‘Maakt u zich geen zorgen’

President Chandrikapersad Santokhi heeft in een spraakbericht het volk van Suriname bedankt voor de vele berichten van ondersteuning en gebeden. Het staatshoofd is vandaag positief getest op het Covid-19 virus. Santokhi zegt dat hij vooralsnog geen symptomen vertoont. Desondanks worden alle protocollen in acht genomen. “De moderne technologie komt aan pas en het bestuurlijke gaat door. Ik zal vanuit mijn verblijf te Lelydorp het werk voortzetten”. De president bedankte meerdere malen het volk en stelde dat zijn erf vol raakt van de vele verse groenten en fruit die worden gebracht door personen. “Wan hogri e tjar’ wan bun. Misschien is het goed dat ik een beetje kan rusten, want dat heb ik ook nodig. Nogmaals maakt u zich geen zorgen en dank voor de vele berichten en gebeden”, aldus de president.

Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: