57 nieuwe Covid-19 positief geteste personen zondag

93 Patiënten genezen verklaard

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt zondag 57 (dinsdag 85, woensdag 74, donderdag 97 en zaterdag 55), aldus de zondagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn zondag 336 tests uitgevoerd. Een patiënt is zondag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal doden nu 149 bedraagt. 93 Patiënten zijn zondag genezen verklaard, dat waren er zaterdag 27. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 682.

839 personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al zeker twee weken onveranderd. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 7 en 79 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 292 positief geteste persoon bevinden zich in isolatie, dat waren er vrijdag 284. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.057.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: