Muziekformatie LLG lanceert songs ‘Corona’ & ‘Frystyle’

De muziekformatie LLG heeft twee liederen uitgebracht met videoclips, ‘Corona’ & ‘Frystyle’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. ‘Corona’ is gezongen door Black King x Chapo en “Frystyle’ door Valentino. Beide songs zijn te bekijken via de youtube channel LLG Langa Label Gvng. Het gaat om artiesten, jongens uit het district Brokopondo. Ze zijn bezig met de muziekstijl trap. Ze zijn een samenwerking aangegaan met de promotor, Mc Vuure. Het is de bedoeling dat zij meer bekendheid krijgen in Paramaribo, want in het district is LLG een veel besproken muziekgroep. Het is een team waarbij elk lid het goed doet qua eigen stijl. Ze zijn momenteel bezig te werken aan een EP.  Hun songs zijn wel te beluisteren via radiostations  en hun Youtube channel. Zij zetten het beste beetje voort met hun producties in de muziekscene.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: