SLM vluchtuitvoering als gevolg van aangescherpt reisbeleid Nederlandse overheid

Na heden, een officieel aangepast bericht vanuit de Nederlandse luchtvaartautoriteiten ontvangen te hebben, wenst Surinam Airways het volgende ten aanzien van haar vluchtuitvoering op de MidAtlantische route bekend te maken: Tot nader order zullen vluchten op de zondag vanuit Paramaribo naar Amsterdam als repatriëringsvluchten worden uitgevoerd. Passagiers zullen niet slechts in het bezit moeten zijn van een negatieve PCR-test uitslag (niet ouder dan 72 uur voor aankomst) maar zullen tegen betaling ook een antigeen snel-test moeten laten uitvoeren op de luchthaven. Verder dienen passagiers ook in het bezit te zijn van een gezondheidsverklaring.

Ook vluchten vanuit Amsterdam zullen als repatriëring worden uitgevoerd. Passagiers moeten beschikken over de benodigde toestemming van de Surinaamse autoriteiten. Voor nadere informatie kunnen passagiers contact opnemen met hun reisbureau of met Surinam Airways via [email protected] of via het mobielnummer +5978535089. Verder kunnen passgiers ook via Facebook messenger contact maken met Surinam Airways. Het Surinam Airways passageverkoopkantoor zal op zaterdag 23 januari 2021 speciaal open zijn van 08:00 – 14:00 uur. Surinam Airways wenst verder aan te geven dat de aanvang van de incheck voor de vlucht van zondag 24 januari 2021 gesteld is op 13:00 uur ‘smiddags.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: