Platina bruiloft voor echtpaar Amatmohamed

Het echtpaar Amatmohamed heeft het feit mogen gedenken dat zij al 70 jaar zijn gehuwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de familie over deze Platina bruiloft. Echtgenoot Amatmohamed Soegimin is geboren op 03 juni 1932 en echtgenote Sajid Indoen Carmen gehuwd Amatmohamed zag het levenslicht op 30 mei 1935. De man was in alle stilte verliefd op haar en dus zonder dat zij het wist. Hij was al lang blij dat zijn vader hem vroeg of hij wilde trouwen. Hij aarzelde niet en verwees gelijk naar zijn echtgenote nu, Carmen. Uit dit huwelijk zijn er 9 kinderen, 6 dochters en 3 zonen geboren. Uit deze groep is 1 dochter reeds komen te overlijden. Verder zijn er nog 19 kleinkinderen en 26 achterkleinkinderen. Hun boodschap naar de jeugd toe is. Alles samen doen, beslissen, geen ruzie. In eenvoud blijven zodat er geen breuk kan ontstaan en mekaar blijven liefhebben onder alle omstandigheden. Het geheim van zo een platina bruiloft is volgens het echtpaar het volgende. Vanaf dag 1 dus hun huwelijksdag hebben ze alles samen gedaan, geen ruzie onderling en samen hard gewerkt voor de opvoeding van de kinderen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: