Tik Tok Song Wizard gaat viraal

De Nederlandse artiest van Surinaamse afkomst, Wizard zijn nieuwste productie in samenwerking met Riev is viraal gegaan op Tik Tok. De artiesten hebben naar eigen zeggen een ‘ hindoestaanse dans’ gedaan in de clip en dit gaat viraal op het platform Tik Tok. Het nummer zelf heet ook “Wizard – Tik Tok Song ft Riev”. In gesprek met Dagblad Suriname geeft Wizard  mee dat het nummer als doel heeft om de ‘hindoestaanse dans’ nog meer bekendheid te geven. Iedereen in Suriname moet ermee bekend zijn. Hoewel het een zware tijd is voor iedereen vanwege de huidige covid-19 situatie. Een ieder heeft nu de kans om op Tik Tok mee te doen met deze dans. Rajiv Mangroe ging op zijn 14de naar Nederland.  Hij heeft jaren als dj Wizard in Surinaamse scene gedraaid. Dit jaar zal hij ook een samenwerking aangaan met Damaru. Het wordt dan wederom een productie met twee toppers.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: