Politicus en apostel Reyme overhandigt boek over de kracht van invloed aan Assembleevoorzitter Bee

 Assembleevoorzitter Marinus Bee heeft dinsdag het boek ‘The power of influence’, geschreven door politicus (voorzitter van de partij Alternatief 2020, A20)  en aspostel Steven Reyme overhandigd gekregen, zo meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Volgens Reyme beseffen mensen vaak genoeg niet hoe groot de invloed van iemand kan zijn op anderen en of situaties. Zowel de Assembleevoorzitter als de apostel, beiden afkomstig uit de volksbuurt Abrabroki, vinden het belangrijk om de gemeenschap te beïnvloeden in positieve zin. En om deze beïnvloeding tot stand te brengen ‘moeten wij in staat zijn om alles te tillen boven partijpolitiek’, benadrukten ze.

Tijdens de overhandiging van het boek werd kort ingegaan op wat zich afspeelt binnen de samenleving, zoals onder andere de problemen in relationele sfeer die zelfs kunnen uitmonden in moord en in sommige gevallen zelfmoord. Het komt vaak voor dat vrouwen hiervan het slachtoffer zijn. Daarom is het volgens Reyme belangrijk om meer aandacht te besteden aan de man. 

Voorzitter Bee heeft in apostel Reyme een partner gevonden en er zullen ook andere actoren betrokken worden, dwars door partijpolitiek, om een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke issues, aldus de Communicatie Dienst Suriname. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: