Ministerie van OW haalt voertuigen, maaiboot en bus terug

Medewerk(st)ers die voor 1 februari staatsgoederen niet inleveren worden door politie opgespoord

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) Riad Nurmohamed is sinds zijn aantreden druk bezig om zoveel mogelijk staatsgoederen terug te halen naar het ministerie die niet op de juiste wijze werden ingezet. De meeste van deze goederen werden onrechtmatig gebruikt voor andere doeleinden, zo meldt het ministerie dinsdag 19 januari.

Met dank aan tipgevers is het tot nu toe gelukt enkele staatsgoederen zoals voertuigen, een maaiboot, en een bus terug te halen. Zij verkeren nog in goede staat en zullen ingezet worden voor werkzaamheden van het ministerie. 

Minister Nurmohamed geeft aan. dat vanuit OW ingaande 30 januari de zoektocht naar staatsgoederen zal stoppen.

De lijst van gezochte staatsgoederen, met name voertuigen, zal worden overhandigd aan het ministerie van Justitie en Politie.

De minister vindt dat iedereen genoeg de gelegenheid heeft gekregen om een staatsvoertuig of ander staatsgoed onder zijn of haar beheer die vrijwillig in te leveren. Degenen die hieraan geen gehoor geven worden vanaf 1 februari door de politie opgespoord, aldus het ministerie. 

PK

error: Kopiëren mag niet!