Anushka-Virat vraagt paparazzi geen foto’s te maken van hun dochter

Op 11 januari werden Anushka Sharma en Virat Kohli de trotse ouders van een dochter. Sindsdien kijken fans natuurlijk uit naar een foto van de kleine. Maar de ouders willen de hun dochter beschermen en aan fotografen  in Mumbai is gevraagd geen foto van de baby te maken.

In een verklaring zeiden de ouders: “Hi, Dank voor alle liefde die wij door de jaren heen hebben ontvangen van jullie. We zijn blij dat we dit heugelijk feit met jullie kunnen delen. We hebben enkel een klein verzoek en dat is de steun in het beschermen van de privacy van ons kind. We verzekeren de paparazzi dat ze alle materiaal waar wij op staan kunnen krijgen, maar verzoeke geen foto’s te gebruiken van ons kind. we weten dat jullie dit zullen begrijpen en zijn daarvoor dankbaar.“

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: