Dinsdag 85 nieuwe Covid-19 positief geteste personen – 1 patiënt overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt dinsdag 85 (vrijdag 109, zondag nog 58 en maandag 97), aldus de dinsdagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website.  Na de eerste publicatie van de cijfers op de website, werden die een paar minuten later bijgesteld met de vermelding dat er een patiënt aan het virus dinsdag is overleden, waardoor het aantal overleden personen aan het virus nu 146 bedraagt.

76 Patiënten zijn dinsdag genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 673. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al zeker anderhalve week onveranderd. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 87 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 257 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.709.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: