Old Is Gold Mashup uitgebracht

De Surinaamse artiest Akash Mahabier is frontzanger van Sweet Melodies Bombay Gang (SMB). Hij heeft nu ook een videoclip op zijn naam staan, genaamd Old Is Gold Mashup. Mahabier is al drie jaren lid van deze muziekformatie en hij geeft het volgende mee over Old Is Gold Mashup. Hij zat op een dag thuis bij Master Viroe te jammen. Master Viroe vertelde toen aan de artiest dat hij een cover kan maken. Met de huidige situatie zijn er geen optredens dus Mahabier vond het heel goed om aan een cover te werken. Ze luisterden toen naar songs en hebben zodoende een selectie gemaakt van een paar bekende golden oldies. Vervolgens nam hij contact op met Joosje (Devin Beats). Zodoende is dit product, Old Is Gold Mashup, tot stand gekomen.  Een speciaal woord van dank aan alle sponsoren, familie, fans en vrienden. In het bijzonderDan el Mahabir, Navin Ramkisoor, Aryash Events, Ladis Lighting And Decor, leden Van Sweet Melodies Bombay Gang en Dagblad Suriname voor het geven van bekendheid hieraan. De videoclip is te bekijken via youtube channel van Master Viroe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: