Maandag 97 nieuwe Covid-19 positief geteste personen en vier patiënten overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt maandag 97 (vrijdag 109 en zondag nog 58), aldus de maandagavond rond kwart over acht bijgewerkte officiële Covid-19 website. Helaas zijn er vier personen overleden aan het virus. 76 Patiënten zijn maandag genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 665.

839 personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 8 en 91 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 284 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie.. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.624.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: