Rachel Deekman geen woordvoerster KPS meer

Het woordvoerderschap bij het Korps Politie Suriname van Rachel Deekman blijkt van korte duur te zijn geweest. Ze heeft maandag de media laten weten, dat ze, na nauwelijks 2.5 maand die functie te hebben bekleed, te vertrekken als woordvoerster. Het vertrek is door haar tegenover Dagblad Suriname ook bevestigd. Ze was Humphrey Naarden opgevolgd. Het is nog niet bekend wie op haar plaats komt. 

‘Dankbaar kijk ik terug op een korte en prettige samenwerking’, aldus Deekman. Ze blijft wel het woord voeren vooralsnog over Covid-19 gerelateerd nieuws. Haar nieuwe functie zou een doorgroei voor Deekman betekenen. Een officieel bericht van het KPS met vermelding onder andere van de nieuwe functie van Deekman was maandagavond nog niet uitgebracht.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: