Shah Rukh Khan draagt 2021 op aan de mensen in India

Bollywood-superster Shah Rukh Khan noemde de mensen van het hele land op vrijdag zijn uitgebreide familie en zei dat 2021 moet worden “gewijd aan onze uitgebreide familie”.”Een familie betekent niet noodzakelijkerwijs alleen maar zonen en dochters en ouders”, meent de acteur.

Bij het bijwonen van de virtuele opening van het 26e Kolkata International Film Festival (KIFF) in Mumbai, zei Khan dat hij het betreurde dat hij niet fysiek aanwezig kon zijn op het programma, zoals de vorige edities sinds 2011.

Khan pleitte voor de noodzaak om boodschappen van vrede, geluk, harmonie en liefde naar voren te brengen en zei: “Ik wens dat de mensen in staat zijn om hun verdiensten te vermenigvuldigen”.

Hij zei: “Het is tijd om wat sociaal werk te doen in welke vorm dan ook. Of het nu is door middel van vermaak, of het is door middel van grondwerkzaamheden en het helpen van mensen zoals wordt gedaan door grote leiders als Didi (West-Bengalen Chief Minister Mamata Banerjee)”.

Banerjee, die aanwezig was op het programma, bedankte de acteur voor zijn aanwezigheid vanuit Mumbai en zei dat hij naar Kolkata moet komen tijdens de Raksha Bandhan omdat hij voor haar net een jongere broer is. Hierop antwoordde hij, “ik zal er 100 procent zijn.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: