Irrfan’s echtgenote Sutapa: ‘Hoe zou ik je tegengekomen zijn als je niet geboren was

Irrfan Khan zou indien in leven 54 jaar oud geworden zijn en echtgenote Sutapa Sikdar en zoon Babil Khan deelden berichten op social media om hem te gedenken.

Babil Khan deelde een oude video van zijn ouders en broer Ayaan. Hij vertelde dat Irrfan niet gelooft in het vieren van verjaardagen en niemand aanmoedigde om zijn verjaardag in gedachten te houden. Hij schreef: “Je hebt je nooit geïdentificeerd met instellingen zoals contractuele huwelijken en verjaardagsfeesten. Misschien is het daarom dat ik me niemands verjaardag herinner omdat jij je nooit de mijne herinnerde en me nooit aanspoorde om de jouwe te onthouden.”

Maar Babil kon de verjaardag van zijn vader Irrfan dit jaar niet vergeten. “We vierden elke dag. Bij die gelegenheid zou Mamma ons er allebei aan moeten herinneren; maar deze keer kon ik de jouwe niet vergeten, zelfs niet als ik het zou proberen,” voegde Babil eraan toe in zijn aandoenlijk bericht.

Sutapa Sikdar deelde een berichtj op Facebook waarin ze schreef: “Vroeger vroeg je me toen je nog heel jong was: “Waarom zou je je verjaardag vieren? Is niet elke jaardag een dag dichterbij je sterfdag?” Ze schreef verder: “Ik weet niet meer wat ik je heb geantwoord, maar vandaag wil ik antwoorden, dus luister Irrfan, ik vier de dag, want hoe zou ik je hebben ontmoet als je niet was geboren?”

Geboren op 7 januari 1966, als Sahabzade Irfan Ali Khan in Jaipur, gaf Irrfan filmliefhebbers een aantal gedenkwaardige personages. Hij stierf vorig jaar in april na een lange strijd tegen kanker.

error: Kopiëren mag niet!