Esha Deol’s Instagram account gehackt

Actrice Esha Deol (39)zei zondag dat haar Instagram-account is gehackt en waarschuwde haar volgers om zich er niet mee bezig te houden voor het geval ze een bericht van haar profiel ontvangen.

Deol’s schermnaam is gewijzigd naar “Instagram Support”. Dit is te zien op en screenshot die ze deelde ten bewijze van het feit dat haar account gehackt is. Ze schreef: “Vanmorgen werd mijn officiële Instagram-account ‘imeshadeol’ gehackt, dus geef alsjeblieft geen antwoord als je een bericht van mijn Instagram-account hebt ontvangen. Sorry voor het ongemak”.

Onlangs werden ook social media-accounts van de legendarische zangeres Asha Bhosle, acteur-politica Urmila Matondkar, de beroemde binnenhuisarchitect Sussanne Khan, acteur Vikrant Massey en choreograaf-regisseur Farah Khan  gehackt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: