Martinus nog niet officieel benoemd tot directeur NIS

‘Vanaf vandaag (8 januari 2021, red.) ben ik directeur van de Anthony Nesty Sporthal (NIS). Ik zal mijn uiterste best doen om mijn werk goed uit te voeren. Ik vraag u om mij de ruimte te geven om dat te doen. Het is geen popcornzaak.’

Dat schreef Joël ‘Bordo’ Martinus 8 januari op zijn Facebook-pagina, kort nadat hij ook was benoemd is als beleidsadviseur bij het ministerie Regionale Ontwikkeling en Sport. Dagblad Suriname heeft echter uit bronnen vernomen dat Martinus nog niet officieel is benoemd tot directeur van NIS.

Tijdens een persconferentie zei Bordo op de dag dat hij tot directeur zou zijn benoemd, onder andere: ‘Ik heb genoeg ervaring, ik heb mijn eigen bedrijf, ik ben ook al 15 jaar voorzitter van Notch, we spelen op internationaal niveau. Ik heb 4 spelers in de nationale selectie.  Dus mi no denk dat NIS kan de wan probleem gi mi fu drai. Er zijn zoveel mensen met diploma’s voor mij directeur geweest. Ik heb dan geen diploma, maar ik heb veel kennis en ervaring. Laat men mij de ruimte geven, dan zullen ze zien wat ik ervan zal maken.’ Minister Gracia Emanuels van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft haar vertrouwen in Bordo uitgesproken. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: