Indiaas restaurant Maharaja Palace

Restaurant en Take away

Het Indiaas restaurant Maharaja Palace is een begrip in Suriname. Dagblad Suriname heeft een gesprek gevoerd met eigenaar Saveen Setia. Sinds maart 2020 hanteren zij het model van Take away. Met de komst van de covid-19 pandemie kunnen zij het niet anders dan de maatregelen in acht nemen. Een oplossing voor de situatie is Take away. “Het is wel een feit dat wij veel minder mensen kunnen accommoderen, in vergelijking met de normale situatie. Toen gebruik kon worden gemaakt van een  zitruimte voor ongeveer 350 mensen. Het was een heel andere sfeer. Het was ook mogelijk om voorheen ruimte te huren voor heuglijke feiten als huwelijken en jaardagen. Er is een standaard menu van heerlijk Indiaas eten welke wordt upgeload op  social media pagina van Maharaja Palace.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: