Artiest Sossa sluit zich aan bij SASRA

De Surinaamse artiest Sossa behoort nu tot het SASRA team. Dagblad Suriname Zegt hierover het volgende. Sossa is een jongeman die geboren is in Paramaribo. Hij is opgegroeid in verschillende buurten zoals Welgelegen en Rensproject en daar begon het al. Als kleine jongen schreef ik altijd wat, en ik dacht altijd dat het goed was; maar ik was toen pas 7 jaar. Met de tijd maakte ik veel mee en leerde ik mezelf namelijk hoe het om te zetten in teksten en 9 jaar later hebben jullie Sossa.  Muziek betekent heel veel voor hem. Hij gebruikte muziek altijd als een genezingsmiddel, hij had nooit gedacht zoveel te bereiken met zijn tweede track. Inmiddels heeft hij al 3 tracks uitgegeven waarvan 2 reeds viraal zijn gegaan. De 2e track genaamd “2gezichten” heeft heel veel deuren geopend voor de artiest. Het heeft binnen vier maanden  100.000 views gehad en dat is iets groots voor hem. Na 3 maanden online te staan werd hij benaderd door shaq.sr van Music Steroidz. Zodoende is hij een samenwerking aangegaan voor een project die ook viraal is gegaan. Daarna werd hij benaderd door SASRA voor een gesprek. Na de bespreking kreeg hij een aanbod en zonder ook maar een moment te twijfelen heeft de artiest hun aanbod geaccepteerd. 

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: