Gouden huwelijk voor echtpaar Sastrowitomo-Soeroto

Het echtpaar Sastrowitomo-Soeroto heeft op dinsdag 12 januari hun gouden huwelijk mogen gedenken. Dagblad Suriname verkreeg hieromtrent de volgende informatie van BIC Wanica Noord-West. Het echtpaar woont aan de Mohammed Rashied Pierkhanweg.

Echtgenoot Sastrowitomo Soeroto zag het levenslicht op 02 februari 1943 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van 6 kinderen, waarvan hij het vijfde kind is. Hij heeft de oude bekende Julianaschool aan de Henck Arronstraat tot en met de zesde klas bezocht. Verder heeft hij daarna op verschillende plaatsen gewerkt. Echtgenote Soeroto  Podi zag het levenslicht op 26 april 1945 in het district Commewijne. Zij komt uit een gezin van 2 kinderen, waarvan zij de eerste is. Zij heeft de ULO school Selecta aan de Johan Adolf Pengelstraat tot en met de 3e  klas bezocht. Zij heeft jaren in de gezondheidszorg gewerkt.

Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen. zij hebben samen drie zonen, een dochter en zes kleinkinderen. Zij belijden het Islam geloof. Zij geven aan dat geduld en respect voor elkaar hebben, de sleutel is van hun gouden huwelijk.

Adjunct Districtssecretaris Inderjeet Kalloe die de districtscommissaris, Suraksha Hirasingh,vertegenwoordigde, bracht de felicitaties over aan het echtpaar. Zij mochten een bloemstuk, een ingelijste foto van hun beiden, een felicitatiekaart en een gesloten enveloppe in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: