100.000+ Views voor het nummer ‘Demang E Tak Mi Tori’

Het nummer ‘Demang E Tak Mi Tori’ is viraal gegaan op social media en heeft op You Tube meer dan 100.000+ Views genoteerd. Dagblad Suriname had hierover een gesprek met de zanger Sjeshie Ramkhelawan. Hij geeft het volgende mee. Het aantal views is zelfs voor hem heel verrassend overgekomen. Het is een zelf geschreven song. ‘Demang E Tak Mi Tori’ is een lied waarin ik mijn gevoelens na een ongeluk heb bezongen. Ramkhelawan heeft op 27 juni 2017 een nare ervaring gehad, namelijk een ongeluk met vuur.  Hij is gebrand en zag bijna alles van hem verdwijnen. Hij lag ook 21 dagen in het ziekenhuis. Het nummer is uitgebracht op de 1ste album van muziekformatie Dance Machine met als titel ‘Bribi’. Dance machine is een all round music band. De muzikale omlijsting is gedaan door Dance Machine met creativiteit van de leden. De clip is te bekijken via Youtube channel van Napster Pro Studio. Er wordt gewerkt aan een radioversie van het nummer en die zal ook gauw gelanceerd worden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: