Videoclip ‘Private Happiness’ uitgebracht

Gelanceerd op verjaardag van artiest Milaya

De Surinaamse veelzijdige artiest Milaya heeft nog een videoclip op haar naam geboekt. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hieromtrent. “Private Happiness” is haar tweede solo lied, geschreven en gezongen door Milaya. Dit lied gaat over het gevoel dat je hebt en krijgt hetgeen een ander niet kan zien en ook niet voor jou kan voelen. Volgens Milaya is niet alles wat je met je blote ogen ziet, de realiteit. In dit geval schrijft zij over de liefde die ze heeft voor zichzelf en de liefde die ze heeft met haar partner. In de samenleving zitten mensen te gissen of je gelukkig bent of niet. Hierover geeft ze het volgende mee: “Vaak regel ik mijn zaken individueel, ik vind het ook oké om met mezelf te daten of tot mezelf te praten. Woorden hebben kracht, als je zegt dat je gelukkig bent zal je gelukkig zijn en blijven. Ik motiveer een ieder om zich niet druk te maken met wat anderen denken over hen, want if you are happy with yourself, you are happier with one another and no one have to see it – it is  called Private Happiness. De 3 verschillende setups duurden samen letterlijk een hele dag,  het was echt de moeite waard om zo een toffe clip in elkaar te zetten. Een big shout out naar Sasra. Wat ik speciaal vind aan dit liedje is dat ik het publiek middels een lied mijn boodschap wil geven dat ik soms of vaak ook mijn ME-Time heb, niet omdat ik overal solo rondrijd of op stap ga wil zeggen dat ik ongelukkig ben of geen partner heb. Mijn dromen zijn groot en eng, maar you never know,  het zal een eer zijn als een grote artiest van het buitenland dit nummertje online zingt.”  Het muzikale deel is gedaan door Devin Beats, videoclip door  Sasra Media en Tigri Sasra is de set designer geweest. De videoclip is op 12 januari, op verjaardag van Milaya uitgebracht.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!