Sally The Rising Star zet voort met werkzaamheden in de zorg

De bekende Surinaamse comedian Sally, van de populaire theatergroep Sambel Trasie, volgt ook de instructies van de autoriteiten. In gesprek met Dagblad Suriname geeft manager Sawiran Giriano het volgende mee. Ook de producties van comedy scenes zijn momenteel on hold. Sally gaat verder met het leven en met haar werkzaamheden in de zorg. Aan haar fans vraagt zij om standby te blijven en om te bidden dat de huidige covid-19 situatie ten voordele van alle mensen mag veranderen. Voor de komst van de pandemie is zij richting Nederland geweest voor optredens. Alle optredens van Sambel Trasie zijn  momenteel tot nader order uitgesteld. Maar de bestaande clips en scenes zijn terug te bekijken via YouTube en die gaan ook rond op social media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: