Gouden huwelijk voor echtpaar Poeran-Joeloemsing

Op zaterdag 9 januari 2021 herdacht het echtpaar Poeran-Joeloemsing hun 50ste huwelijksjaardag, een gouden huwelijk dus. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hierover van BIC Saramacca. Echtgenoot Poeran Humphrey Bhagwandat is geboren op 23 juni 1945 in het district Saramacca. Hij komt uit een gezin van 10 kinderen, en wel 5 zonen en 5 dochters waarvan vier zonen en twee dochters reeds zijn komen te ontvallen. Humphrey heeft de lagere school bezocht. Hij deed eerst aan landbouw en later ook aan veeteelt. Echtgenote Joeloemsing is geboren op 15 april 1954 te Bombay in het district Saramacca. Zij komt uit een gezin van 14 kinderen waarvan twee zonen zijn te komen ontvallen. Zij heeft de lagere school bezocht. Ook zij moest meehelpen in de landbouw. Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren, te weten 3 zonen en 2 dochters. De familie telt hiernaast ook nog 12 kleinkinderen. Het geheim van dit 50-jarig huwelijksjubileum is volgens het echtpaar : liefde en respect voor elkaar en een goede verstandhouding. Op zaterdag 9 januari 2021 heeft de Districtscommissaris van Saramacca, Sherin Bansi – Durga de felicitaties overgebracht en het echtpaar de gebruikelijke enveloppe met inhoud overhandigd. De DC heeft het echtpaar daarbij nog vele jaren van geluk en vooral een goede gezondheid toegewenst.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: