Eerste videoclip voor Motimala Bholasing

De populaire Surinaamse Baithak Gana zangeres Motimala Bholasing heeft nu ook een videoclip op haar naam staan. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hieromtrent. Zij werd benaderd door het Hindoestaanse Muziekplatform KMI Music Bank. Het doel was om oudere nummers terug te brengen en het te vernieuwen, met als voorkeur het nummer ‘Sone Ke Kharawa’ (sohar). Het originele lied is gezongen door wijlen zangeres Dropatie, in een pure Baithak Gana Stijl zoals het vroeger ten gehore werd gebracht. De zangeres is de samenwerking met KMI Music Bank aangegaan en heeft het nummer opgenomen in de Studio bij Djwala Lachman. Na de studio opnames hebben de specifieke opnames voor een videoclip plaatsgevonden. In deze clip heeft Drishti Bholasing (11 jaar) gedanst. Drishti is de kleindochter van de welbekende Baithak Gana zanger, wijlen Angad Bholasing en Rosie Bholasing; zij is de kleindochter van Motimala Bholasing. Tevens is zij een nichtje van Wijlen Kishen Bholasing en de dochter van Narinder en Santusha Bholasing. Het was altijd de wens van Angad Bholasing,  de adja/opa van Drishti, om te gaan dansen. Dit heeft Drishti voor het eerst mogen doen in de videoclip van Motimala Bholasing. Verder heeft in deze videoclip ook gedanst Ishani Tielak. De videoclip is gemaakt door Sallo (Salman Khodabaks). Er zijn al projecten gaande die op korte termijn zullen worden uitgebracht. Motimala Bholasing bedankt hierbij al haar fans voor de ondersteuning, want zonder de fans is er geen artiest. Haar dank gaat in dit verband ook uit naar KMI Music Bank, Djwala Lachman, Sallo, Ishani Tielak, Drishti Bholasing, Brienda Doekhie, Familie Hira (Soender, Kishan & Anoeska) en de gehele familie Bholasing/Binda.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: