Minister Emanuel: Salaris dignitarissen wordt verhoogd

Het salaris van dignitarissen wordt vanaf eind januari verhoogd, aldus minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS) in een persbericht van het ministerie. De traditionele gezagsdragers hebben heel lang aan de bel getrokken bij de regering voor aanpassing van het salaris. 

De kwestie rond de tegemoetkoming van de traditionele gezagsdragers was een van de eerste zaken waaraan minister Emanuel dit nieuwe jaar heeft gewerkt.

De gezagsdragers hebben constant aangegeven niet uit te komen met hetgeen zij verdienen. De verhoging is op zijn plaats, aldus Emanuel, vanwege de verantwoordelijkheden van de dignitarissen. De minister zegt verder. dat ook deze groep grote last ondervindt van de economische situatie in het land. De minister heeft niet aangegeven hoe hoog het salaris wordt.

Het ministerie heeft dit jaar verder een aantal projecten in planning voor het binnenland waaronder verbetering en uitbreiding van het telen van hooglandrijst en het ontwikkelen van  meer sportaccommodaties.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: