Student: “Wat op Natin gebeurt, is onacceptabel en demotiverend”

Een student van het Natin (Natuurtechnisch Instituut) noemt ‘de toestanden’ op dit opleidingsinstituut onacceptabel en demotiverend. Het gaat op de manier waarop er lessen worden verzorgd en de roosterindeling. In het KAAK-programma deelde de Onderwijsminister Marie levens mee dat er een paar weken geleden een nieuwe directie is aangesteld op het Natin. “Het Natin is ook begonnen met competentiegerichte education. Ze zijn bezig met een vernieuwend proces dat in het Caricom is toegepast, maar het Caricom doet het al jaren. Het is een Canadees/Amerikaans Engels systeem dat meer aandacht besteedt aan de competentie in plaats van uit het hoofd leren”, schetste de minister de situatie. Zij denkt dat het vernieuwend proces iets te snel gegaan is, waardoor de studenten het ervaren als onacceptabel en demotiverend. De minister gaat uitgebreid hierover praten met de directie van Natin om de problemen te verhelpen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: