Raveen Khoesial aangetekend door SASRA

De Surinaamse muziek label SASRA is een artiest rijker. De talentvolle Raveen Khoesial heeft zich aangesloten bij SASRA. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent. Khoesial ziet muziek als actieve vorm van afleiding; dit natuurlijk in een positieve zin bekeken. Volgens hem is muziek een specifieke manier welke bij jou ervoor zorgt dat je mentaal wordt afgeleid. Muziek heeft de kracht om iemand op te fleuren en hem of haar te laten ontspannen. Natuurlijk verschilt het van persoon tot persoon en het hangt ook af welke muziek genre iemand aanspreekt. In het jaar 2020 wilde hij namelijk een lied opnemen. Hij ging op zoek naar een stem voor een duet. Hij ontdekte zodoende een stem bij het muziek label SASRA. Hij nam contact op met het team en maakte al bij de eerste opname indruk met zijn stem. Hij is gelijk benaderd om zich aan te sluiten bij SASRA als artiest. Hij heeft eind december 2020 een contract getekend met SASRA, voor een jaar als artiest/model. Raveen is ervan overtuigd dat hij hier gaat groeien als artiest/lid bij SASRA en dat hij zijn zangtalent enorm veel kan ontwikkelen. Hij gelooft dat hij veel meer kan, dan alleen thuis in de woonkamer zingen. Hij is enthousiast hoopt , op zoveel mogelijkheid positieve reacties die hem stimuleren om een aantal producties uit te brengen bij SASRA. Het team verwelkomt hiermee hun nieuwste aanwinst.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: