Nog eens 2 echtparen gehuldigd in Wanica Noord-West

De jubilarissen, het echtpaar Kana-Carbin en het  echtpaar Wariman Wirjadi – Marlies Amatredjo zijn beide gehuldigd vanwege hun gouden huwelijk. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Noord-West.

Echtpaar Kana-Carbin

Het echtpaar van de Derde Rijweg is op donderdag 7 januari 2021 vijftig jaar getrouwd.  Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie. Echtgenoot Freddy Petrus Kana is geboren op 25 maart 1935. Hij heeft de Technische school bezocht. Gedurende 27 jaren heeft hij gewerkt bij CELOS. Daarna heeft hij gewerkt als Assistent opzichter bij het directoraat ‘s Lands Bosbeheer bij het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij. Echtgenote, Ludwina Carmen Carbin is geboren op 1 juni 1953. Zij heeft met heel veel liefde zorg gedragen voor haar gezin. Het echtpaar heeft zelf gekozen voor elkaar. Een vriendschapsrelatie veranderde in een liefdesrelatie. Zij hebben twee dochters, een zoon en twee kleinkinderen. Het echtpaar heeft nu een moestuin. Districtssecretaris Faizel Abdoel die dc Suraksha Hirasingh vertegenwoordigde, bracht de felicitaties over aan het echtpaar. Het echtpaar kreeg een bloemstuk, een felicitatiekaart, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe mee.

Echtpaar Wariman Wirjadi – Marlies Amatredjo

Het echtpaar Wariman Wirjadi en Marlies Amatredjo heeft op 25 december 2020 hun gouden huwelijk herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie. Echtgenoot  Wariman zag het levenslicht op 20 juni 1947 in het district Suriname . Hij komt uit een gezin van 10 kinderen , waarvan hij het tweede kind is. Hij bezocht de ULO Selectaschool aan de Wanicastraat waar hij zijn diploma behaalde. Hij heeft op verschillende plaatsen gewerkt. Echtgenote  Amatredjo Marlies zag het levenslicht op 17 maart 1957 in het district Suriname . Zij komt uit een gezin van 6 kinderen , waarvan zij het eerste kind is . Zij heeft de O.S Domburg tot de vierde klas bezocht. Vanwege de omstandigheden verliet ze de school en deed oppas voor haar zusje en broertje. Zij heeft met heel veel liefde zorg gedragen voor haar gezin. Het echtpaar is gezegend met 8 kinderen , waarvan 5 jongens en 3 meisjes . Verder zijn er 16 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Ze belijden het Islam geloof. Ze verklaren dat vertrouwen , liefde , wederzijdse respect en waardering het belangrijkste zijn dat hun gouden huwelijk bij elkaar heeft gehouden. Ressort-leider Inderjeet Kalloe die dc Suraksha Hirasingh vertegenwoordigde bracht de felicitaties uit. Zij kregen een bloemstuk, een felicitatiekaart, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe mee ter herinnering aan dit heugelijk feit.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: