Rhea Chakraborty en broer Showik bezoeken NCB kantoor

Rhea Chakraborty en haar broer Showik Chakraborty zijn momenteel op borgtocht vrij in de zaak van de overleden acteur Sushant Singh Rajput. Maandag meldden ze zich op het kantoor van het Narcotics Control Bureau (NCB) in Mumbai. De twee moeten zich gedurende 6 maanden op de eerste maandag van iedere maand melden op het kantoor.

Rhea Chakraborty’s vriend en acteur Sushant Singh Rajput werd op 14 juni 2020 dood aangetroffen in zijn woning in Mumbai. Rhea werd op 8 september in hechtenis genomen door het NCB, op beschuldiging van het aankopen van drugs samen met Sushant en het betalen hiervoor. Ze kwam op borgtocht vrij na bijna een maand doorgebracht te hebben in de gevangenis van Byculla. Haar broer Showik was ook een van de verdachten in de zaak. Hij werd op 4 september opgesloten en kwam op 2 december op borgtocht vrij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: