Diljit Dosanjh over Kangana Ranaut

Acteur-zanger Diljit Dosanjh heeft gereageerd op Kangana Ranaut’s commentaar op zijn vakantiefoto’s. Hij stak de draak met haar en zei dat ze alles van hem volgt.

 Het begon allemaal op maandag toen Kangana het muntte op de Punjabi ster nadat die foto’s van zichzelf deelde gekleed in oranje jas en omgeven door sneeuw. De actrice schreef, doelend op het protest van de boeren en Diljit’s ondersteuning daaraan, :“Geweldig broer! Na de boeren aangezet te hebben en hun besluit om in de bittere kou te gaan protesteren hebt ondersteund, geniet jij van een fijne vakantie in het buitenland. Dit is wat ik bedoel wanneer ik praat over de Lokale Revolutionair.”

Later deelde Diljit een post in Punjabi op Twitter die luidde: “Boeren zijn niet naïef, ze kunnen niet bespeeld worden door wat mensen zoals jij te zeggen hebben over deze zaak. Ze hebben hun eigen denken. Overigens kan jij maar niet nalaten om mijn posts in de gaten te houden …Punjabis wachten op je reactie. Denk maar niet dat we je vergeten zijn.”

Hier reageerde de actrice vervolgens op met: “De tijd zal enkel uitwijzen wie de boeren ondersteunde en wie niet, vriend. de waarheid kan niet verborgen gehouden worden met 100 leugens. Als je met je hele hart van iemand houdt zal die jou nooit haten. Denk je echt dat Punjab zich tegen mij zal keren onder jouw invloed? Droom daar niet van, die droom zal nooit uitkomen.”

Diljit was er snel bij met zijn reactie: “Ik begrijp niet wat haar probleem is met de boeren? Madam, heel Punjab ondersteunt de boeren…  Jij leeft enkel op Twitter… Niemand heeft het over jou. Je praat voor jezelf , we hebben je niks gevraagd, het is jouw zaak.”

 In een andere tweet voegde hij hieraan toe: “Zou zij niet mijn PR dame moeten zijn? Ze krijgt me niet uit haar gedachten.”

Deze Twitter clash tussen Kangana Ranaut en Diljit Dosanjh is niet nieuw.  De twee hebben op verschillende momenten heftige discussie gevoerd via Twitter in de kwestie van de boeren. Terwijl Diljit zich geschaard heeft achter de boeren, meent Kangana dat de pas aangenomen wetten de “kissaan” van het land ten goede zullen komen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: