Hrithik Roshan is terug op de sets

Acteur Hrithik Roshan is zijn 2021 begonnen door terug te keren naar de sets. Hrithik deelde zondag een foto op Instagram om dit aan te kondigen. De ster, die voor het laatst in de film War werd gezien, moet zijn volgende project nog officieel aankondigen.

Hrithik heeft een ruwe en intense blik op de foto die hij op Instagram plaatste. Hij schreef erbij: “Back on sets.” Hoewel we nog niet veel weten over het project, heeft het de fans zeker nieuwsgierig gemaakt.

Hrithik Roshan had onlangs met indianexpress.com gesproken over zijn 2020 en hoe hij zijn creativiteit levendig houdt. Hij zei: “De pauze in de alledaagse drukte heeft me in staat gesteld om een nieuw normaal te vormen en dat heeft me geholpen om mijn motivaties te begrijpen. Ik denk dat ik nu een beter mentaal kader heb van wat belangrijk is en wat niet. Ik heb me ook opengesteld voor het verkennen van de inhoud van over de hele wereld, heb projectideeën gebrainstormd, heb een aantal scripts gelezen en heb zelfs aan een aantal schrijfwerkzaamheden gewerkt. Ik heb ook wat gepuzzeld met pianospelen, lezen en trainen met mijn jongens, en heb geprobeerd een gezonder leven te leiden. Het is een creatief bevredigende tijd geweest.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: