Promarman.com: 2020 heeft ons geleerd om aan te passen en creatief te zijn

De promotor/ondernemer Fabian Sijmor van Promarman.com is de mening toegedaan dat het jaar 2020 geen slecht jaar is geweest. Het jaar heeft ons geleerd om met de nieuwe situatie om te gaan en creatief te zijn naar onze klanten toe. Dit en het volgende geeft Fabian Sijmor mee in gesprek met Dagblad Suriname.  “Wij hebben ons helemaal moeten aanpassen aan de huidige Covid-19 situatie. Bij bepaalde radio- en televisiezenders had je voorzorgsmaatregelen, waarbij wij alle medewerking hebben verleend. De interviews zijn soms ook telefonisch geweest. ‘We weten dat Covid-19 zal blijven in de wereld. Promarman.com zal precies hetzelfde doen wat zij in 2020 hebben gedaan. Voor ons is het altijd zo. We weten niet wat op ons afkomt of wie ons benadert. Wij staan voor iedereen open die naar grotere hoogtes wil klimmen. Covid heeft ons absoluut geleerd om creatief en scherp te blijven, constructief bezig te zijn en vooruit te denken. Ook leert het ons om goed om te gaan met wat je verdient. Probeer wat aan een kant te zetten voor moeilijke momenten’. Voor het jaar 2021 hoopt Fabian dat het een beter jaar mag worden. Hij hoopt van harte dat zijn bedrijf mag groeien en meer mag doen op het gebied van promotie. Promarman.com is ready voor elke uitdaging die zij gedurende het komende jaar op hun pad tegen zullen komen. Promarman.com, welke in 2015 is opgericht, is een bedrijf dat beginnende en professionele artiesten deskundig begeleidt en een goede exposure via de media,  als geen ander weet te bezorgen. Heel veel artiesten, zowel lokale als internationale, geloven en vertrouwen in hen, in het bijzonder als het gaat om muziek promotie, aldus Fabian Sijmor.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: