Samenwerking King Koyeba & Wonder Keenswijk

De populaire artiest King Koyeba en Wonder Keenswijk hebben samengewerkt aan hun nieuwste productie ‘Dutty Games’. Wonder Keenswijk geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname. ‘King Koyeba en Wonder Keenswijk komen elkaar vaak tegen.  Zodoende heb ik hem een opgenomen nummer laten horen; hij vond het een goede song. Ik vroeg gelijk of hij deel hiervan wilde zijn. Wonder Keenswijk is lang bezig met maken van muziek maar de afgelopen vier jaar is hij fanatieker geworden om van muziek zijn droombaan te maken. In het jaar 2020 is er heel veel gebeurd, er is extra aandacht aan gebeurtenissen gegeven uit 2020 waaronder Black lives Matter. Het was zodoende makkelijk om een lied van te maken genaamd ‘Dutty Games’.  Een boodschap naar de fans toe is, als je iets wilt doen in je leven wacht niet lang met het ondernemen van stappen om je doelstellingen te bereiken’ aldus de artiest. Het nummer  is uitgebracht met een videoclip en staat al op Spotify, YouTube. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: