Kangana Ranaut houdt brunch voor Dhaakad team

Actrice Kangana Ranaut  hield een brunch voor het team van haar film Dhaakad om 2021 te verwelkomen. Arjun Rampal, zijn vriendin Gabriella Demetriades, Dhaakad’s regisseur Razneesh Ghai, Kangana’s zus Rangoli Chandel en vele anderen woonden het feest bij.

Kangana deelde een paar video’s en foto’s van het feest en schreef erbij: “Het was een prachtige dag. Hier enkele indrukken van de brunch vandaag,” schreef ze bij de video.

In een serie foto’s was Kangana vol lof over haar regisseur Razneesh. Ze tweette: “Proost op ons Dhaakad team en onze Chief…. onze regisseur Razy Ghai hij is India’s top reclamefilmmaker, het is zijn eerste film maar zo bevoorrecht om met hem te werken, hij is geweldig.”

Dhaalad is geschreven door Chintan Gandhi en Rinish Ravindra. De actie-thriller wordt geproduceerd door Sohel Maklai Productions en Asylum Films en Qyuki Digital Media.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: