80 nieuwe Covid-patiënten woensdag en weer 1 persoon overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt woensdag 93 (dinsdag was dat 93, maandag 100), nog steeds een forse stijging vergeleken met zondag toen 50 personen het virus bleken te hebben.  Ook is er weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 126 bedraagt, aldus de woensdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn woensdag overigens 335 tests uitgevoerd en dat waren er maandag nog 274.

54 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 539. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 en 81 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat was afgelopen vrijdag nog 67.

262 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.666.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: