Religieuze organisaties mogen virtuele diensten aanbieden via CDS

Alven Roosveld van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) zegt aan Dagblad Suriname dat alle religieuze organisaties, in het bijzonder vooral de geclusterde organisaties, de mogelijkheid hebben om via de CDS virtuele diensten aan te bieden. Dit, zolang de gebedshuizen gesloten zijn. Roosveld stelt dat dit besproken is tijdens de gesprekken tussen de regering en het Comité Christelijke Kerken (CCK) en de Interreligieuze Raad in Suriname (Iris). De regering stelt alle denominaties in staat om hun gebedsdiensten virtueel aan te bieden. De CDS zal dat dan verslaan. Roosveld stelt dat dit gedaan wordt vanuit het verantwoordelijkheidsgevoel van de regering. De regering beseft dat religie zijn plek heeft. Des te meer in deze donkere dagen zoeken mensen hun soelaas bij het geestelijke.

error: Kopiëren mag niet!