Automobilist (66) belandt met auto in kanaal langs Nieuwe Charlesburgweg en overlijdt

De 66-jarige automobilist Poran Ajodhia afgelopen zaterdagmiddag rond zes uur met zijn auto op de kruising van de Nieuwe Charlesburg- en de Ringweg in een kanaal beland en overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname pas dinsdag 5 januari.

Bij aankomst van agenten van het politiebureau Geyersvlijt werd de bestuurder, die geen levensteken meer vertoonde, langs de weg aangetroffen en de auto in het kanaal.

Volgens verklaring van een ooggetuige reed de witte terreinauto over de Ringweg Noord. Ajodhia kwam vanuit de richting van de Amazonestraat en reed in de richting van de Nieuwe Charlesburgweg. Op de kruising van de Ringweg Noord en de Nieuwe Charlesburgweg, beschreef hij een rechtse bocht in de Nieuwe Charlesburgweg. Door tot nog toe onbekende reden lukte het Ajodhia niet de rechtse bocht volledig te beschrijven. Hij reed, aldus de politie, vermoedelijk met hoge snelheid en belandde hierdoor in het kanaal.

Omstanders schoten de man te hulp en haalden hem uit het voertuig.

Een arts stelde de dood vast. 

Het lichaam van Poran Ajodhia werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. 

PK

error: Kopiëren mag niet!