SRK belooft fans te ontmoeten ‘op het witte doek in 2021’

Bollywood-superster Shah Rukh Khan heeft zaterdag een video uitgebracht waarin hij zijn fans een gelukkig nieuwjaar wenst. Tegen het einde van de video zei hij: “Tot ziens op het grote scherm in 2021.” Zijn verklaring heeft de fans enthousiast gemaakt over zijn terugkeer naar het witte doek na meer dan twee jaar.

Sjah Rukh werd voor het laatst gezien op het witte doek in Aanand L Rai’s film Zero uit 2018. Sindsdien zijn er veel speculaties geweest rond zijn volgende release. In november 2020, werd gemeld dat de acteur getekend heeft voor YRF’s volgende big-ticket project dat voorlopig Pathan getiteld is. Hij werd ook gespot buiten de Yash Raj Studio’s in Mumbai en liet doorschemeren dat hij weer aan het werk was.

In zijn nieuwjaarswens hoopte de ‘King of Romance’ op een “groter, beter, helderder en mooier 2021”.

In het besef dat 2020 voor velen een ‘vreselijk’ jaar is geweest, zei de acteur: “Ik geloof dat wanneer men zich op het allerlaagste punt van zijn leven bevindt, er vanaf daar maar één manier is om zich te verplaatsen – naar boven, hoger, naar betere plaatsen. Dus, 2020, wat het ook is geweest, is nu in het verleden. En ik geloof dat 2021 groter, beter, helderder en mooier zal zijn voor ons allemaal. Inshallah.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: