Single genaamd ‘genade’ gelanceerd

Artiest Toeleman heeft recent het nummer ‘genade’ uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Genade is de totale vergeving van onze zonden. Het is het geschenk wat ons verbindt met Gods Liefde en toegang geeft tot de hemelse zegeningen zonder dat we het verdienen en het wordt ons geschonken via Jezus Christus  ( Romeinen 6:23 ). De Boodschap met dit nummer is dat alle mensen hebben gezondigd en zij daardoor Gods nabijheid missen. Maar God is zo goed en vergevend dat Hij ons weer aanneemt zonder dat het ons iets kost en zonder dat wij het hebben verdiend. Lorenzo Misiedjan met als artiestennaam Toeleman is lid van gospelgroep “The Miracle”. Hij is zanger en pianist. Toeleman zag het levenslicht op 18 September 1990. “The Miracle” bestaat 2 jaar en streeft ernaar het evangelie te prediken door middel van muziek om zoveel mogelijk zielen te bereiken en te winnen voor Gods Koninkrijk. De leden zijn Toeleman & Papilon onder begeleiding van RN-Media Pro Live Band. Zij werken momenteel aan het album genaamd  “ Hori Doro” . De lancering van het album staat voor dit jaar gepland.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: