Voorlichting song in het Sarnami: ‘Suno Suno Duniya Ke Logo’

Muziekguru Kries Ramkhelawan heeft zijn voorlichting song ‘Suno Suno Duniya Ke Logo’ gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van guru Kries Ramkhelawan. KR Music Institute (KRMI) heeft gewerkt aan de productie van deze covid-19 song in Sarnami Hindi. Het is geschreven door KR Music Institute (KRMI). Het  nummer is op zijn klassiek, modern en traditioneel ‘Baithak Gana’ met de Harmonium, Dhool, Dhantaal en Mandoline gecomponeerd. In de covid-19 situatie lijdt de wereld onder deze crisis en hierbij zeker ook ons geliefd land Suriname. Als schrijver, muzikant en componist heeft Kries Ramkhelawan het initiatief genomen om te ondersteunen met voorlichting middels deze creatie. Het muzikale deel is gedaan door, op de dhol Sunil Shievparesad; de elektronische muzikale invulling is gedaan door Randy Baitali en is gezongen door guru Kries Ramkhelawan.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: