Het kruis van de regering

Heeft u iets over voor verdwaasde armen, die hun leven wagen tijdens het bedelen? Of wordt het kruis alleen gelegd op de schouders van de regering? Actiegroepen, platformen, stichtingen, ngo’s, bonden en andere belangengroepen hebben meegestreden om Bouterse van de troon te helpen stoten. Het waren straatvechters, die door te hameren op ondeskundig bestuur en kwade bedoelingen, de aandacht van het publiek trokken en bewustwording bevorderden. Met luide stem wordt nu te kennen gegeven: “De strijd gaat door. Wij blijven ons inzetten voor een beter Suriname.” Zouden deze actiegroepen niet kunnen meehelpen aan het opruimen van de augiasstal? Niet door prostestmanifestaties te houden, maar door zaken die verkeerd gaan deskundig en maatschappelijk aan te pakken en duurzaam op te lossen. Of zal men vanaf de kantlijn blijven schreeuwen?”

HD

error: Kopiëren mag niet!