Hitparade: De populaire songs voor 2020

Ook voor het jaar 2020 hebben Acme 91.3 FM, RP The Hot One 89.7FM en RBN –CH 5.1 hun jaarlijkse hitparade gehad. Op Acme 91.3 FM staat het lied ‘Maana Dil’ uit de film Good Newwz aan top, op nummer 1. Het is gezongen door B Praak. Op de lijst stond verder op nummer 50 het lied ‘Sauda Khara Khara’ nogmaals uit de film Good Newwz. Op nummer 100 staat het lied ‘Nachan Nu Jee Karda’ uit de film Angrezi Medium. Dit is tevens de laatste film van wijlen acteur Irrfan Khan.  Op RP The Hot One 89.7FM staat de meest populaire song voor 2020  op nummer 1, het lied ” wat is je naam”, gedaan door  Yxng Le – Frenna. Op nummer 50 staat het lied Mamacita gedaan door Black eyed Peas ft. Ozuna en op nummer 100 staat het lied ‘Hoofd, schouder, knie en teen’,  gedaan door Ferdiehart x Andriano Smalls. Voor RBN –CH 5.1 top 50 staat het nummer ‘Gallan Kardi’ uit de film Jawaani Jaaneman op nummer 1. Op nummer 25 staat het lied ‘Shayad’ uit de film Love Aaj Kal. Op nummer 50 staat lied ‘Juda Kar Diya’ gezongen door Stebin Ben. Hiermee zijn de meest populaire songs voor 2020 onthuld. En nu op naar het nieuw jaar 2021.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: