Laatste producties van The Boss Promotions & KRS Royal

The Boss Promotions & KRS Royal sluit het jaar 2020 af met speciale producties voor muziek liefhebbers. Hierbij hebben zij gewerkt met de welbekende artiesten Sjeshie Ramkhelawan, en in een andere productie met Pravesh Mathoera. Sjeshie Ramkhelawan, populair van de formatie Dance Machine heeft het nummer ‘Laraiya ke betia khoeb tjalegi’ gezongen. Hij geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname. Het is een chutney, zodat een ieder ondanks de covid-19 situatie toch de zo gewilde feestelijke sfeer kan beleven. Daarnaast is het een lied met een korte boodschap, om niet onnodig ruzie te maken met elkaar. Praatjes betreffende meningsverschillen verspreiden zich heel erg snel. Het is weliswaar een bestaand nummer maar de zanger heeft er een eigen versie van gemaakt met ondersteuning van een arrangement van Devin Beats. Dit is de eerste en ik hoop op meer producties met medewerking van The Boss Promotions ( Radjoe Chaitsingh ) en Krs Royal (Krishna Soebdhan). Pravesh Mathoera heeft gewerkt aan de cover van het nummer Kitna Sukun Kitna Aaram. Het is origineel een nummer van de Indiase zanger Kumar Sanu. Het wordt samen met een videoclip gelanceerd. Daar waar men in deze maand graag naar snelle nummers luistert trachten we met dit nummer een rustige overschakeling te maken naar het nieuwe jaar toe vol gevoel en liefde voor elkaar. Verder kunnen we meer verwachten van de promotors in het komend jaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!