Splashmaster Gilly verwelkomt 2021 met Sranan Taki Mix deel 10

Splashmaster Gilly heeft het jaar 2021 ingeluid met een verrassing voor alle muziekliefhebbers. Hij lanceert namelijk na 5 jaren de Sranan Taki Mix, deel 10. Volgens Splashmaster Gilly is het jaar 2020 voor heel verrassend geweest, vandaar de afsluiting en gelijk daarna de verwelkoming van 2021 met deze verrassing. Het aparte aan de Sranan Taki Mix deel 10 is, dat er een gedeelte bigi pokoe erbij is. Dit, omdat het in dit geval gaat om deel 10, het is dus een rond getal. Bovendien is het een samenvatting van de vorige Sranan Taki mixes. Dus er komen herkenbare en hotte stukjes van de voorgaande mixes terug. Weliswaar is er wat show en zijn er ook nog wat effecten op de mix bij die stukjes. Het is een eigen productie van Splashmaster Gilly. Voorafgaand aan de Sranan Taki Mix deel 10 heeft hij mogen werken aan de productie van een  Spannende & Hotte Urban Mixtape voor Torarica Urban Festival 2020. Die is heel goed ontvangen door het publiek, dit is te merken aan de vele reacties op social media. Een speciale dank namens Splashmaster Gilly aan alle familie, vrienden en supporters die jaren staan achter Sranan Taki Staan.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: