Status aanvraag vergunningen bij OW online te bekijken

Ook een meldpunt fraude en onregelmatigheden op de website

In het kader van het verbeteren en versnellen van de dienstverlening met betrekking tot het verlenen van onder andere vergunningen, heeft het ministerie van Openbare Werken (OW) ervoor gezorgd, dat de status van een vergunningsaanvraag sinds dinsdag online bekeken kan worden via http://publicworks.gov.sr, zo meldt het ministerie woensdag.

Volgens het  ministerie moeten burgers en ondernemers vaak lang wachten op goedkeuring van hun vergunningsaanvraag. Het ministerie werkt aan het versnellen van deze processen. Bij OW kunnen verschillende vergunningen worden aangevraagd. Alle informatie over de vergunningen zal binnenkort op de website van OW te vinden zijn. Men zal dan kunnen zien welke vergunningen aangevraagd moeten worden en als men een aanvraag heeft gedaan dan kan men de status ervan online volgen.

Aanbestedingen zullen ook op de website geplaatst worden, zodat men kan zien naar welke aannemer een bepaald project is gegaan en voor welk bedrag.

Er is nu ook een meldpunt fraude en onregelmatigheden op de website. Als iemand frauduleuze handelingen heeft te melden van een afdeling, een medewerker of andersoortige handelingen die niet rechtmatig zijn, dan kan dat via een formulier op de website. Dit formulier komt onder de aandacht van de minister en wordt vervolgens naar aanleiding van de inhoud verder afgehandeld.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: