Bromfietser (53) komt om het leven na tegen verkeersbord en beton van brug te Lust en Rust te zijn gereden

De 53-jarige bromfietser Brian Chin A Kwie is afgelopen zaterdagavond op de Commissaris Thurkowweg in het district Commewijne om het leven gekomen nadat hij tegen een verkeersbord was gereden en vervolgens ter hoogte van de voet van de brug van Lust en Rust tegen het betonnen gedeelte van de brug. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdag.

De politie van het bureau Meerzorg kreeg zaterdagavond de melding van het Command Center, dat een man tegen wegmeubilair was gebotst en geen tekenen van leven meer vertoonde. Agenten troffen ter plekke een man op het wegdek aan.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de bromfietser over de Commissaris Thurkowweg reed, komende vanuit de richting van Nieuw-Amsterdam in de richting van Meerzorg. Nabij de betonnen brug, die voorzien is van een ijzeren leuning, raakte de bromfietser door tot nog toe onbekende reden van de weg. Hij ramde daarbij eerst een verkeersbord en reed vervolgens tegen de brug. 

Gelet op het feit dat de bromfiets en de valhelm van de man enkele meters verder werden aangetroffen, bestaat het vermoeden dat de bromfietser over de kop sloeg.

Het slachtoffer liep een barstwond op en overleed vermoedelijk door veel bloedverlies. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het lichaam van Chin A Kwie is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: